FÖRVALTNING

Vi är en komplett partner inom drift, service och förvaltning av fastigheter, anläggningar och lokaler, oavsett om det gäller enstaka uppdrag eller avtalade uppdrag. Vi hjälper dig med allt inom området.

Tillsyn, skötsel, underhåll och jour är en av dom viktigaste delarna i förvaltning för att din fastighet ska förvaltas på ett tryggt sätt. Ett systematiskt och effektivt arbetssätt förlänger livslängden på din fastighet.

Teknisk förvaltning utförs med bred kompetens och nogrannhet. Vi ser till blandannat till att myndighetsbesiktningar, systematiskt brandskyddsarbete etc. utförs. Med allt vad teknisk förvaltning innebär finns vi här för dig.

Energi & Ekonomi, vi hjälper er med alla typer av lösningar för att hitta de bästa lösningarna för energi & ekonomi.

Vi finns för er året om, dygnet runt. Med vårt breda kontaktnät med noga utvalda och avtalade underentreprenörer inom alla yrkesgrupper samt våra egna affärsområden kan vi erbjuda ett komplett serviceutbud. Fasta avtal eller löpande uppdrag. Vi vet att alla fastigheter är unika och har olika behov. Tillsammans med er som kund kan vi skräddarsy den bästa lösningen för just er fastighet.